Zeges voor Glen, Andy en Yarno

Post date: Sep 29, 2014 5:29:42 PM

Afgelopen weekend behaalden we 3 zeges en tal van mooie ereplaatsen.

Glen van Herck deed er in Budingen, zoals we hem vorige week influisterden, nog ééntje bij. Ondertussen staat de teller van onze renner uit Beerzel op 13 zeges. Hij is ook nog steeds volop in de running voor de titel van zegekoning bij de junioren. Nationaal kampioen Enzo Wouters heeft momenteel 15 zeges. Met nog 2 weekends koers is dus nog alles mogelijk! En omdat het vorige week geholpen heeft zullen we het nog eens herhalen. "Glen, doe er gerust nog ééntje bij!!"

Andy Van Eesbeeck won in Woubrechtegem zijn 4de wedstrijd van het seizoen.

Hij stond er aan de start met 45 renners.

Van bij aanvang probeerden er enkelen weg te raken maar niemand slaagt hierin. Andy blijf attent voorin rijden. in de 3e van 10 af te leggen ronden rijden ze met 10 renners weg uit het peloton. Het draait goed rond, dit is ook nodig want in eerste instantie laat het peloton de vluchters niet rijden. 2 ronden later breekt dan toch de veer en neemt de kopgroep snel meer dan een minuut. Op 3km van de meet plaatste Andy een splijtende demarrage en komt solo aan.

In de andere reekdsen werden Jozef Deneef en Danny De Backer allebei tweede.

Yarno Heymans was aan zet in Saint-Sauveur. In zijn reeks bij de 9 jarigen waren slechts 2 deelnemers. Yarno moest meerijden met de 10 jarigen en ze zullen het geweten hebben. Ook de jongens van 10 jaar moesten in Yarno hun meerdere erkennen. Ondertussen ook al de 5de zege voor onze miniem uit Heikruis.

"Goe bezig mannen!!!"