Sterke rakkers in Denderhoutem

Post date: Apr 28, 2015 6:56:32 PM

Afgelopen weekend was er koers voor aspiranten in Denderhoutem.

Onze jongens waren op de afspraak.

Bij de 12 jarigen eindigde Quinten Van der Taelen mooi als achtste.

Bij de 13 jarigen hadden we met Juul Debraekeleer en Bram Deschuyffeleer 2 renners aan de start. Van bij de start reden een tiental renners weg. Bram en Juul lieten zich niet verassen en zaten mee in de goede vlucht. Half koers kwamen er nog een paar renners aansluiten.

Dit groepje bleef samen en mocht spurten voor de zege. Bram werd knap derde, Juul eindigde op een mooie 7de plaats.

Bij de 14 jarigen hadden we met Jef Van Den Meersche, Glen Van der Taelen en Sébastien Van Poppel 3 renners aan de start.

Voor Jef was het zijn eerste wedstrijd als aspirant. Hij reed vlot mee en eindigde uiteindelijk als 35ste.

Glen kwam in het begin van de wedstrijd ten val en verloor kostbare tijd. Ronde na ronde haalde hij renners in om op een verdienstelijke 15de plaats te eindigen.

Sébastien Van Poppel had niet zijn beste dag. Zaterdag hielp hij nog een ganse dag op zijn geslaagd eetfestijn en kroop pas laat onder de wol. Geen ideale voorbereiding op een wedstrijd.

Toch was Séba van in het begin mee met de beslissende vlucht. Hij kende moeilijke momenten tijdens de wedstrijd maar weigerde te plooien.

En zoals algemeen geweten, als een spurter de meet ziet vergeet hij zijn pijnlijke benen. 4 op 4 dus voor onze snelle man uit Galmaarden!!

Proficiat mannen, sterk bezig!!

Jef Van Den Meersche