Samenwerking DewaSport - Jonge Rakkers Vollezele

Post date: Oct 1, 2015 7:10:09 PM

Een paar maanden terug vernamen we van onze trouwe sponsor, Urbain Broodcoorens, dat hij zijn zaak ging overlaten. Sinds 1 oktober is hij definitief gestopt. We willen via deze weg Urbain nogmaals bedanken voor zijn steun de voorbije jaren en hopen dat we hem de komende jaren nog dikwijls mogen tegenkomen op koersen in de streek.

Na het nieuws van Urbain zijn we beginnen zoeken naar een waardige opvolger. Een zoektocht die ons snel bij DewaSport uit Wetteren bracht. Een gespecialiseerde fietsenzaak met een zeer ruim aanbod.

Stilaan krijgt de voorbereiding van het seizoen 2016 vorm en kunnen we alvast aankondigen dat we met DewaSport niet alleen een nieuwe sponsor aantrokken, maar ook op sportief vlak gaan samenwerken.

Gilles De Moor zal volgend seizoen ploegleider worden bij onze club. Hij zal onze beloften en elites zonder contract begeleiden.

De huidige kern zal door Gilles verder uitgebouwd worden zodat we volgend seizoen kunnen deelnemen aan mooie wedstrijden.

Tot slot krijgen al onze renners ook de kans om via DewaSport het beste materiaal aan te kopen tegen zeer scherpe prijzen. Profiteer ervan!

Neem alvast een kijkje op: http://www.dewasport.be/fietsen/