Mooie prestaties van onze miniemen en aspiranten in Basècles!

Post date: 27-jul-2014 19:36:33

Bij de miniemen reden onze jongsten tal van mooie ereplaatsen bij elkaar met onder andere een 6de plaats van Quinten Vandertaelen.

Bij de 12 jarige aspiranten reed Bram Deschuyffeleer naar een knappe derde plaats. Bram zat mee in de beslissende vlucht van 4. Op een paar ronden van het einde reden 2 renners weg. Bram moest even passen en op zoek gaan naar zijn 2de adem. Hij reed nog een knappe achtervolging maar kon vooraan niet meer aansluiten. Hij mocht spurten voor de derde plaats, pakte uit met een lange spurt en won met een fiets voorsprong op zijn medevluchter.

Bij de 13 jarige aspiranten reed Glen Vandertaelen naar een mooie 4de plaats. In deze reeks raakte niemand weg en besliste een pelotonspurt over de zege.

Jelle De Geyter zorgde bij de 14 jarige aspiranten voor de kers op de taart. Van in de eerste ronde reden ze met 6 renners weg. Halfweg koers kwam er een nieuwe aanval in de kopgroep en reden ze met 3 man voorop.

In de spurt kwam Jelle als eerste uit de laatste bocht. Hij zette onmiddelijk de spurt in en werd niet meer bedreigd, meteen zijn 2de zege van het seizoen.

Proficiat jongens!!

Overwinning Jelle De Geyter 3de plaats Bram Deschuyffeleer