Masters zegevieren in Meilegem!

Post date: 6-aug-2014 19:46:33

Afgelopen weekend stonden Andy Van Eesbeeck, Danny De Backer en Jozef Deneef aan de start in Meilegem. In de reeks van Andy stonden 29 renners aan de start waaronder heel wat mooie namen. Van bij de start probeerden er enkele vanonder te muizen maar niemand raakte uit de greep van het peloton. In de 3de van de 13 af te leggen ronden achtte Andy zijn moment gekomen. Hij versnelde in de bochtige afdaling en kreeg het gezelschap van Pedro Michels. Samen bouwden ze hun voorsprong stelselmatig uit. Op enkele ronden van het einde kreeg Michels het moeilijk. Andy besliste om niet vol door te gaan omdat dit niet vanzelfsprekend was op dit geaccidenteerd parcours en met de stevige wind. Daardoor kon Danny Saelens nog aansluiten en kregen we een kopgroep van 3.

In de laatste ronde plaatste Andy nog een ultieme demarrage. Zijn 2 medevluchters moesten passen en Andy kwam solo over de meet!

Danny De Backer kwam aan de start in de C-reeks. Ook hij wist zijn wedstrijd solo te winnen.

Jozef Deneef stond aan de start in de D-reeks. Deze reeks eindigde op een massaspurt met een mooie 2de plaats voor Jozef.

Proficiat mannen!!